Om Gavnholt

Gården Gavnholt

Gården ligger ca. 10 km øst for Silkeborg i Midtjylland og har en meget central beliggenhed i forhold til resten af Norden og Europa. Gavnholt er en gammel gård fra tidlig 1900-tal der ligger i et utrolig smukt område med fantastisk natur og landlige omgivelser.

Stald Gavnholt er en topmoderne hestestald med plads til 44 heste på boks. Forholdene på Gavnholt er helt perfekte til at drive en professionel træningsstald. I kombination med et ridehus på 16 x 38 m, er der en ovalbane på 250m, skridtmaskine og vibrationsgulv med indbygget solarium, for at give hestene de bedste forudsætninger for den optimale træning, udvikling og holdbarhed. Vi har også tilgang til dejligt skogsterreng.

Til gården hører 18 hektar jord, i tillæg til et lejet areal på omkring 25 hektar, hvor der bl.a er store græs- og luftefolde. Hestene vokser op i flok med de bedste vilkår for et sundt og trygt hesteliv. De får lov til at være heste, og på en så naturlig måde som muligt, udvikle sine sociale- og fysiske færdigheder i flokken.